The O.C. kuvauspaikat

Jos joku O.C-fani suuntaa Los Angelesiin, tässäpä erinomainen käyntikohde: Redondo Beach Pier. Vaikka O.C. sijoittuu Orange Countyn Newport Beachille, on sarjan useimmat kuvauspaikat Los Angelesissa. Kaikkea ei ehditty näkemään, mutta Redondo Beach Pieriltä löytyi tärkeimmät eli O.C:n diner ja Newport beach pier, ennen siellä oli myös Baitshop.

Kuva ei ole itse ottama. Valitettavasti.

Todellisuudessa O.C:n diner on nimeltään Redondo Coffee Shop.

Osoite: 141 Fishermans Wharf, Redondo Beach, CA 90277, Yhdysvallat

Kuvakaappaus Google mapsista, Redondo Coffee Shopin sijainti

Saavuimme Redondo Beachille noin kymmenen aikaan aamulla, ja laiturin lähettyvillä oli runsaasti parkkipaikkoja, myös suoraan pihassa $2/h. Perille oli helppo löytää Google mapsin (ja erinomaisen kuskin) avulla.

Kahvilalle saavuttaessa olin seota innostuksesta. Onnekseni kahvilassa ei ollut ketään muita, joten saatiin pitää ihan yksityinen kuvaussessio. Tarjoilija huomasi heti, että olin oc-fani ja kertoi heidän istuneen yhdessä tietyssä pöydässä 🙄 girrrrl… Oonhan siis nähnyt kaikki oc-jaksot lähemmäs 20 kertaa, niin tiedän kyllä missä ne on milloinkin istuneet 🤣 ja nyt olen minäkin. Joka pöydässä. Lauralle hatunnosto kärsivällisyydestä ja yksityisenä valokuvaajana toimimisesta.

Heti kuulen Ryanin äänen ”you know what I like about rich kids? Nothing 👊🏼”

Oikeastihan tuo ravintola/kahvila oli ihan läävä, joten en jäänyt syömään sinne Marissan tapaan chilifrieseja tai Summerin tapaan PROM-tekstillä varustettuja pannukakkuja. Mutta tilasin vanilla shaken, joka oli kyllä todella hyvää. Kahvilasta photoshootimme siirtyi ulos laiturille.

Meidän oli alunperin tarkoitus käydä myös Hermosa Beachillä, mahdollisesti myös Manhattan Beachillä, joissa on kuvattu O.C:n rantakohtauksia. Oli kuitenkin kotiinlähtöpäivä, joten halusimme vielä käydä rauhassa ostoksilla, syömässä, palauttamassa auton, piti pakata jne, joten rannat sai nyt jäädä seuraavaan kertaan. Tämä oli jo riittävän täydellistä. Aivan unelmien täyttymys! Mie oon käynyt O.C:n dinerissa ja laiturilla! Niin siistiä.

Best day of my life❤️

-Annuliina

(Lisäys joulukuussa 2021, että eihän keneltäkään ole mennyt ohi, että O.C:n kaikki kaudet on vihdoin katsottavissa suoratoistopalvelussa!😍 Nimittäin HBO Maxilla. 😊)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.