Minä

Annuliina off-duty -matkablogista pääset lukemaan vauhdikkaiden ja informatiivisten reissukertomuksien lisäksi kokemuksia matkailualan opinnoista ja työtehtävistä.

Olen Annuliina, 31-vuotias helsinkiläistynyt rovaniemeläinen. Elämästäni mainittakoon sen verran, että katson tv-sarjoja liikaa, syön karkkia liikaa ja matkustelen liikaa. Ja olen sinkku. Siihen, olenko sinkku edellä mainittujen seikkojen vuoksi, en osaa ottaa kantaa.

Olen matkailun restonomi, usean vuoden matkailualan työkokemuksella. Olen asunut Rovaniemen, Porvoon ja Helsingin lisäksi Egyptissä, Turkissa, Thaimaassa ja Espanjassa. Tällä hetkellä en näe itseäni asumassa muualla kuin Helsingissä.

Rakastan nähdä uusia paikkoja ja kokea uusia elämyksiä, joita en voisi kokea kotona. Parasta reissuillani ovat ne hetket, jolloin tunnen olevani aidosti onnellinen. Näitä hetkiä olen kokenut niin Dubaissa Burj Khalifan juurella, Havaijilla kasvitieteellisessä puutarhassa aamureippaillessa kuin Islannissa valtavaa vesiputousta ihaillessa.

IMG_20191104_150143_795.jpg

Minulla ei ole varsinaista listaa unelmieni kohteista, mutta esimerkiksi Australia ja Pohjois-Norja ovat semmoisia mihin toivon pääseväni lähitulevaisuudessa. Matkakohteen valintaan vaikuttaa todella vahvasti myös hinnat; monia matkoja olen ostanut ihan vaan, koska halvalla sai. 🤷‍♀️ Olen huomannut, että olen arjessa vähemmän ahdistunut, kun minulla on edes joku reissu tiedossa – jotain kivaa, mitä odottaa.

Ja miksi perustin blogin? En ole hyvä ottamaan valokuvia, joten tänne ei kannata tulla ihastelemaan upeita kuvia. Taitojen puutteeseen voin kuitenkin vastata tiedolla. Ja nautin kirjoittamisesta. Jos lähden matkalle uuteen kohteeseen omatoimisesti ja yksin, valmistaudun matkaan todella hyvin. Ehkä liiankin hyvin ja yliajattelevasti 😆 mutta ainakin olen valmistautunut about kaikkeen. Erityisesti yksin matkustaessa koen, että tieto lisää turvaa. Olen joutunut hakemaan tietoa ympäriämpäri nettimaailmaa ja kokoamaan niistä kokonaisuuksia. Olen aina nauttinut tiedon jakamisesta ja muiden neuvomisesta, joten nyt, kun olen nämä tiedot jo hankkinut, miksen jakaisi matkavinkkini myös muille mietiskelijöille, ihmettelijöille ja lomastressaajille 💁🏼‍♀️

-Annuliina


Haluatko ottaa minuun yhteyttä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.